Kulås Hage

Tror Kulås Hage blir viktig for byutviklingen i Sarpsborg

Daglig leder i Østfold Enøk og Ventilasjon, Atle Andresen, er utrolig takknemlig for å få jobbe med boligprosjektet Kulås Hage. Han tror dette kommer til å ha stor betydning for fremtiden.

Østfold Enøk & Ventilasjon AS har på vegne av Ove Skår AS fått oppdraget med å prosjektere og levere komplette luftbehandlingsanlegg med tilhørende kanalføringer til hver enkelt leilighet. Kulås Hage er et leilighetsprosjekt i Sarpsborg sentrum bestående av 95 leiligheter og felles parkeringskjeller på om lag 2 500m².

– Jeg håper dette prosjektet kan være starten på en ny byutvikling av Sarpsborg, spår Andresen, som er storfornøyd med å få være en del av prosessen:

– Vi setter veldig stor pris på at Ove Skår AS, som er en våre beste kunder, velger oss som leverandør til dette prosjektet, sier han.

Det blir næringsarealer på bakkenivå og leiligheter i samme bygninger. Dette er også hensyn som må tas når luftbehandlingsanlegg installeres. Og det er for øvrig ingen tvil om at leilighetene byr på helt spesielle fasiliteter.

– Leilighetene er orientert mot syd og vest med solrike uteplasser. Prosjektet ligger høyt og fritt med sol og utsikt – fra de øverste etasjene vil man faktisk få utsikt mot både Grålum, Lande og Glengshølen, skriver utbygger på sin hjemmeside og fortsetter:

– Hagen og orangeriet vil bli ivaretatt av profesjonelle gartnere, og med bilen trygt plassert i egen parkeringsetasje med heis til leilighetsplan, kan man glemme både gressklipping og snømåking. I Kulås Hage skal man nyte livet, solen, utsikten og hagen.

Ønsker du å lese mer om Kulås Hage, er det bare å sjekke ut www.kulashage.no.